Tagsági kártya

Tagságikártya-igénylés

A tagsági kártya a tagdíj befizetésével igényelhető, ára 4000ft/hó.

A tagsági kártyával igénybe vehető szolgáltatások:

Győrben a Golden Ball Clubban alkalmanként 200 forint az egyesületünk tagjainak a belépő az edzőterembe, illetve 50 %-os kedvezménnyel vehetik igénybe a fallabda termet. Ugyanitt a fitnesz terem +1 óra wellness használatért 1000 forintot kell fizetni a helyszínen.

Szintén Győrben a Magyar Vilmos Sportuszoda (volt GYÁÉV uszoda) használata: Nem csak a medencéket de a szaunát is igénybe tudjátok venni akár egész nap, mindössze 400 forintos díj ellenében.

Fallabda / Squash

Amikor a játékosok a pályára lépnek, az első játszma megkezdése előtt öt perc "felmelegítő" játék áll rendelkezésükre. Ezalatt a játékosok a pálya ellentétes térfelén állnak és úgy ütik a főfalnak a labdát, hogy az az ellenfél térfelén pattanjon. Két és fél perc után a játékosok térfelet cserélnek. Két célja van: egyrészt az, hogy felmelegítsék a labdát (ugyanis amikor a labda még hideg, kevésbé pattan), másrészt az, hogy a játékosok magukat is bemelegítsék néhány ütéssel. A játszmát csak meleg labdával lehet elkezdeni.

A felmelegítő játék után az ütő megpörgetésével döntik el, hogy ki adogat először, méghozzá úgy, hogy aki megnyeri a pörgetést, az választhat, hogy adogatni vagy fogadni akar-e először. Az esetek többségében az adogatást szokták választani, főleg akkor, ha a "hagyományos" pontozás szerint mérkőznek, amikor csak az adogató fél szerezhet pontot.

Fallabdázási lehetőség a Golden Ball Clubban, 9021, Győr, Szent István út 4.

Tagsági kártyánkkal 50%-os áron foglalhatsz pályát!
Pályafoglalás: 96/618-108
www.goldenball.hu

Fitnesz / Konditerem

Egyesületünk az alábbi helyszíneken biztosít testedzési lehetőséget tagjainknak:

Golden Ball:

A 250 m2-en elhelyezkedő kondicionáló teremben megtalálható az Atlas-SFR mellett az Európában piacvezető Technogym gépcsalád. A Cardio gépparkot Lifefitness, HighPower és Sportsart gépek alkotják.

Ára: 200 ft/alkalom (a szauna használatot is tartalmazza)
Golden Ball Club 9021 Győr, Szent István út 4. Tel. 96/618-108
www.goldenball.hu

Gokart

Nincs az a férfi, aki ne élvezné, hogy félig ülő, félig fekvő pozícióban, pár centire a földtől száguldozik, csúszkál, fékez, gyorsít és előz egy szűk versenypályán.

Magyarország legnagyobb teremgokartpályáján van lehetőséged küzdeni a másodpercekkel és az ellenfelekkel a 3600 m2 alapterületű győrzámolyi Gokartmánia csarnokban. A Hubi Kart gokartok, speciális csővázzal, dupla speciális erősítéssel, 270ccm Honda 9 lóerős motorokkal mindenkinek felejthetetlen élményt nyújtanak. Még a vállalkozó szellemű hölgyeknek is! Ha kellő tudással és önbizalommal rendelkezel, nagyon hamar versenyeken is kipróbálhatod magad! Csapatunk évek óta eredményesen szerepel az osztrák amatőr gokart bajnokságban (ÖAM).

Helyszín: Gokartmánia Győrzámoly (Központi major) - közvetlenül a Győrzámoly tábla előtt jobbra

Pályafoglalás telefonon (16 órától nyitva tartási időben):
96/352-042 vagy 20/9725-873
www.gokartmania.hu

Úszás

Az úszás a legegészségesebb sportág.

Azon túl, hogy az összes izomcsoportot megmozgatja, edzi a tüdőt és a szívet is, úgy, hogy közben az izületeket nem terheli meg, így akár a "nehézsúlyú" versenyzők is nyugodtan művelhetik.

Elsősorban a hazai tó átúszó versenyeken veszünk részt illetve a senior úszóbajnokság medencés versenyein. Az egyesületen keresztül kedvezményesen használhatod a győri Magyar Vilmos uszodát. Bővebben: Tagságikártya címszó alatt!

Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80
Aktiv80