Kosárlabda
Jetski
Szabadidősport

Kedves Szülők, barátaink!

×

Az elmúlt évben sikerült azokat a módosításokat, előírásokat teljesítenünk ami feltétele volt annak, hogy egyesületünk fogadhassa a civil szervezetek részére felajánlható 1%-ot.

A felajánláshoz az adóbevalláskor a támogatott civil szervezet adószámát kell megadni.

Az Aktív Szabadidő -és Extrémsport Sportegyesület adószáma
18980000-2-08

Ahhoz, hogy a felajánlott pénzösszeg ahhoz a szakosztályhoz kerüljön, ahova a felajánló szánja, kérünk mindenkit, hogy a felajánló névének szolgáló rovatba írja be a szakosztály nevét is amit támogatni szeretne. (pl. Kendo, Kosárlabda, Jet-Ski, Szabadidősport) (Reméljük hogy ezt engedi a rendszer) Amennyiben ezt nem engedi a rendszer, kérem a felajánló névvel, kedvezményezett szakosztállyal együtt írjon a email címre.

Támogató segítségüket
előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Várdayné Saci

Rólunk

Az egyesület célja

Mozgásra, aktív kikapcsolódásra vágyó, elsősorban amatőr sportembereknek nyújtunk testedzési lehetőségeket. Kortól, nemtől és pártállástól függetlenül biztosítjuk mindenkinek, hogy edzettségi szintjének és érdeklődési körének megfelelően mozgással töltse szabadidejét.

Az extrém sportok szerelmeseit is szeretnénk tagjaink közt köszönteni, akiknek folyamatos tájékoztatással és szervezéssel segítünk részt venni a különböző kalandos kihívásokon. Szakemberek és sportoktatók segítségével gyakorlatilag bárki, előképzettség nélkül is részese lehet a különleges élményt nyújtó programjainknak.

Kihívásra vágyó tagjainknak versenyzési lehetőségeket biztosítunk, hogy megmérettethessék magukat. Lehetőségeink folyamatos bővítésével egyre több és több sportbarát embert szeretnénk tagjaink közt tudni, ezáltal olyan közösséget alkotva, ahol mindenki jól érzi magát.

TAO

Az AKTÍV SC. Szabadidő- és Extrémsport Sportegyesület férfi kosárlabda (Megyei bajnokságban induló) és utánpótlás csapat honlapja a www.aktiv80.hu oldal. Az egyesület sikeres TAO pályázatot nyújtott be az MKOSZ-hez 2017-ben és 2018-ban. Ezúton teszünk eleget a törvényben meghatározott közzétételi kötelezettségünknek.

Jováhagyó határozat 2023

SFP 2023

Jováhagyó határozat 2022

SFP 2022

Jováhagyó határozat 2021

SFP 2021

Jováhagyó határozat 2020

SFP 2020

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

Pályázatok

Identitásunk: a folyó

Közösen a közösségért, a folyók városában

Kapcsolat

AKTÍV SC Szabadidő- és Extrémsport Sportegyesület

9029 Győr, Kultúrház utca 74.

+36 30 315 52 02

Várdayné Balogh Sarolta

Facebook

Partnerek